Doza de adrenalină numită TERRIS

29. 08. 2023

Doza de adrenalină numită TERRIS

La prima vedere, pare a fi o trotinetă supradimensionată. Dar să nu vă lăsați înșelați. De fapt, este o trotinetă electrică completă și mai mult decât atât.

La o privire frontală, s-ar putea să fiți surprinși că acest prădător este echipat cu semnalizatoare. La o privire din spate, veți înțelege de ce. Sub șa, deasupra roții din spate, se află o plăcuță de înmatriculare vizibilă, care sugerează că este vorba despre o mașină cu care puteți circula legal pe drumurile publice. Cu condiția, desigur, să dețineți un permis de conducere valabil pentru categoria AM.

Numele HECHT TERRIS și anvelopele late cu profil gros indică faptul că nu trebuie să vă fie teamă să vă aventurați și pe teren. Motorul electric fără perii de 3 kW furnizează o putere de două ori mai mare decât cea a scuterelor electrice obișnuite. Prin urmare, vehiculul accelerează incredibil de rapid, chiar și cele mai abrupte pante nu îl pot opri. Ca sursă de energie, servește o baterie ușoară de litiu cu tensiune de 60 V și capacitate de 20 Ah, cu care puteți parcurge până la 50 km cu o singură încărcare.

TERRIS este potrivit atât pentru traficul urban, unde datorită accelerării puternice și manevrabilității puteți evita ușor coloanele de mașini, cât și pentru zonele rurale, unde veți aprecia puterea motorului și anvelopele late pe drumurile neasfaltate. Sau îl puteți folosi direct în oraș sau la cabană. Ghidonul este pliabil, șaua se poate demonta, astfel că îl puteți încărca chiar și în mașină. E adevărat, probabil va trebui să pliați spătarele scaunelor din spate, dar încercați să găsiți alt scuter complet pe care să-l puteți transporta în mașină.

Pentru a nu fi trecut cu vederea pe drum, iar noaptea pentru a vă putea ilumina calea, TERRIS este echipat în față cu două faruri LED, iar în spate cu o lumină roșie LED pentru stop. Un avantaj al LED-urilor este economia lor, deoarece consumă o fracțiune din electricitatea consumată de becurile clasice, lăsând mai multă energie în baterie pentru motor. Sunt vizibile și semnalizatoarele LED dinamice (animate). Oprirea în siguranță este asigurată de frânele cu disc din față și din spate.

În special în zilele noastre, propulsia electrică este un avantaj incontestabil. În contextul creșterii prețurilor combustibililor, scuterele electrice rămân rentabile, chiar și cu energia electrică în continuă scumpire.

Dacă căutați un mijloc de transport rapid, cu care să puteți circula legal pe drumurile publice și care să vă ofere și multă distracție, HECHT TERRIS vă poate oferi toate acestea.

Vi s-a părut interesant acest articol?
Distribuiți-l.




S-ar putea să vă intereseze și

Bicicletă electrică și pentru cei născuți mai devreme

Bicicletă electrică și pentru cei născuți mai devreme

29. 08. 2023

Toată lumea știe despre schimbarea corpului uman odată cu înaintarea în vârstă. În tinerețe, acumulăm putere și…

Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

29. 08. 2023

Tinerii sunt întotdeauna entuziasmați de noutăți și tehnologii moderne, iar motocicleta electrică HECHT STRATIS este…

Doza de adrenalină numită TERRIS

Doza de adrenalină numită TERRIS

29. 08. 2023

La prima vedere, pare a fi o trotinetă supradimensionată. Dar să nu vă lăsați înșelați. De fapt, este o trotinetă…

Instrumente HECHT pentru Dakar 2023

Instrumente HECHT pentru Dakar 2023

20. 01. 2023

Așa cum v-am informat deja în știri, Ollie Roučkové a reușit un adevărat act eroic în acest an. La Raliul Dakar 2023,…