Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

29. 08. 2023

Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

Tinerii sunt întotdeauna entuziasmați de noutăți și tehnologii moderne, iar motocicleta electrică HECHT STRATIS este exact partenerul potrivit pentru călătoriile lor aventuroase. Cu aspectul său sportiv și motorul puternic de 2000 W, acest vehicul este o alegere perfectă pentru tinerii cu vârsta de la 16 ani în sus, care dețin deja permisul de conducere de categoria AM.

Un element important este și bateria Li-ion cu o capacitate de 72 V/20 Ah, care permite o autonomie de până la 50 km cu o singură încărcare. În plus, timpul de încărcare este surprinzător de scurt - doar 4 ore, ceea ce permite încărcarea rapidă și pregătirea de o nouă călătorie.

HECHT STRATIS este echipat cu frâne pe disc atât în față, cât și în spate, oferind efecte precise și fiabile de frânare. Acest lucru este deosebit de important pentru tinerii șoferi, care învață și trebuie să fie siguri că au motocicleta sub control.

Viteza maximă este limitată la 45 km/h, însă tocmai această limitare permite conducerea legală a motocicletei de către tinerii cu vârsta de 16 ani. Aceștia au astfel ocazia să dobândească experiență practică fără riscuri inutile, care le va fi folositoare ulterior la motocicletele mai rapide și mai puternice.

Motorul fără perii este amplasat direct în roata din spate, iar spațiul din cadru unde, de obicei, este amplasat motorul, este ocupat de bateria de litiu. Deasupra acesteia, în locul în care ați căuta rezervorul, există un spațiu de depozitare blocabil, unde încap încărcătorul, trusă de prim ajutor și alte obiecte mici. Aici se află și conectorul pentru încărcare.

Pe ghidon există și un suport pentru telefonul mobil, în cazul în care cineva dorește să îl folosească, de exemplu, ca dispozitiv de navigație.

În sine, controlul este absolut simplu. Pe ghidonul stâng, veți găsi comutatorul pentru semnalizatoare, comutatorul pentru luminile de întâlnire și faza scurtă și butonul de claxon.

Pe ghidonul drept, unde, în mod normal, se reglează viteza prin rotirea mânerului, veți găsi comutatorul pentru lumini, comutatorul pentru cele trei trepte de viteză și butonul de mers înapoi. Da, motocicleta poate să meargă și înapoi.

Un ecran mare iluminat afișează viteza curentă, kilometrii parcurși și starea bateriei. Mai afișează viteza setată sau mersul înapoi activat. Pe scurt, fără informații inutile și relevanță maximă.

Datorită bateriilor de litiu, întreaga motocicletă cântărește incredibil de puțin, doar 68 kg. STRATIS este omologat ca vehicul cu două locuri, deci nu există nicio problemă să faceți o scurtă excursie în doi.

Un avantaj semnificativ al acestei motociclete electrice este funcționarea absolut silențioasă, fără emisii mirositoare. Cine a trăit vreodată experiența unui grup de adolescenți "vrum-vrum" pe scutere de 50 de centimetri cubi știe despre ce vorbesc. Cu o motocicletă electrică, nimeni nu va deranja pe nimeni nici cu zgomot, nici cu miros.

HECHT STRATIS servește ca sursă de distracție pentru excursii în jurul zonei, dar poate fi la fel de bine utilizat și pentru călătorii zilnice la școală sau la serviciu.

Vi s-a părut interesant acest articol?
Distribuiți-l.




S-ar putea să vă intereseze și

Bicicletă electrică și pentru cei născuți mai devreme

Bicicletă electrică și pentru cei născuți mai devreme

29. 08. 2023

Toată lumea știe despre schimbarea corpului uman odată cu înaintarea în vârstă. În tinerețe, acumulăm putere și…

Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

Motocicleta electrică HECHT STRATIS: Alegerea perfectă pentru tinerii aventurieri!

29. 08. 2023

Tinerii sunt întotdeauna entuziasmați de noutăți și tehnologii moderne, iar motocicleta electrică HECHT STRATIS este…

Doza de adrenalină numită TERRIS

Doza de adrenalină numită TERRIS

29. 08. 2023

La prima vedere, pare a fi o trotinetă supradimensionată. Dar să nu vă lăsați înșelați. De fapt, este o trotinetă…

Instrumente HECHT pentru Dakar 2023

Instrumente HECHT pentru Dakar 2023

20. 01. 2023

Așa cum v-am informat deja în știri, Ollie Roučkové a reușit un adevărat act eroic în acest an. La Raliul Dakar 2023,…