Vezi categoriile

Hecht – specialist în grădină

Compania HECHT MOTORS, s.r.o. este proprietarul celei mai mari rețele specializate de magazine „Hecht – Specialist în grădină” din Europa și și-a construit o poziție puternică de peste 30 de ani pe piața mondială. În prezent, suntem cel mai mare distribuitor de echipamente pentru grădină din Republica Cehă și Republica Slovacă, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente pentru grădină din Europa Centrală. În prezent, avem sucursale în Slovacia, Polonia, Ungaria și România.

Momentan operăm în cadrul UE un total de 82 de magazine specializate, cu personal calificat. Însă furnizăm produse HECHT și în afara UE, cel mai îndepărtat client al nostru fiind Coreea de Sud. Faptul că produsele HECHT sunt de înaltă calitate este evidențiat, de exemplu, de marele nostru succes de vânzări pe cea mai exigentă piață din UE, Germania, unde primim în mod regulat note excelente la testele de concurență.

Dar, nu ne concentrăm doar pe echipamente de grădinărit. Gama noastră de produse include, de asemenea, mobilier de grădină, piscine și accesorii pentru piscine, unelte și echipamente de atelier, sobe, aparate de aer condiționat, precum și E-Mobility. Tocmai în domeniul E-Mobility suntem unul dintre cei mai de succes vânzători din Europa Centrală. În 2022, conform informațiilor de la Asociația Importatorilor de Automobile (AIA), vânzările noastre au reprezentat cel mai mare procent în Republica Cehă și Republica Slovacă, aproape 85%.

Datorită vânzărilor uriașe, produsele noastre sunt completate de prețuri imbatabile, care includ adesea componente folosite doar la cele mai de top modele premium.

Scopul nostru este de a oferi o gamă de calitate la un preț bun, cu o abordare individuală a clientului, consiliere de specialitate și service de vânzare și post-vânzare 100%, răspunzând cerințelor secolului XXI. În numele companiei Hecht – specialist în grădină, sperăm că veți alege din gama noastră largă de produse Hecht tocmai pe cele care vă vor face mai plăcută munca și petrecerea timpului în grădină, în atelier, în pădure sau chiar pe drum.

Alături de HECHT MOTORS s.r.l., acum și în România, puteți conta pe aceeași gamă de produse diversificate și pe profesionalism, expertiză și servicii de încredere. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă bucurați de grădină și activități în aer liber cu utilaje electrice de înaltă calitate.