Vezi categoriile

Plata și transportul produselor

Plata

Card online

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Magazinul online https://www.hecht.ro/ folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, in condiții de siguranța deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranța si simplitate in achiziția produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicita si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Acceptăm carduri de plată MasterCard, Maestro, VISA și VISA Electron

Livrare gratuită

Dacă faceți o comandă mai mare de 500 RON, atunci, în cazul plății în avans pentru produsele selectate, livrarea este gratuită!

În cazul plății prin ramburs, se adaugă la valoarea comenzii, o taxa de procesare de 5 RON.

Atenție! Produsele atipice nu fac obiectul ofertei.

Tipul de livrare

Greutate comanda (kg) Pret comanda (RON) Cost transport (RON)

Varianta 1

maxim 30 maxim 499.99 25
Varianta 2 maxim 30 minim 500 0
Varianta 3 între 30.1 și 129.99 - 250
Varianta 4 minim 130 - 350
Varianta 5 minim 130 - 450
Pentru comenziile cu plata ramburs se adauga o taxă de 5 lei

 

 

Ridicare personală

Desigur, este posibil să plătiți și direct la ridicarea bunurilor. Dacă ridicați bunurile în magazinul nostru, puteți plăti cu numerar sau cu cardul.

 

Livrare și colectare

a) Livrare prin serviciu de curierat

Majoritatea bunurilor sunt trimise prin intermediul unui serviciu de transport partener. Avantajul este livrarea rapidă și disponibilitatea aproape în toată țara. În ziua livrării veți fi contactat de șoferul care vă va duce marfa, cu o jumătate de oră până la o oră înainte de livrare.

În cazul în care nu sunteți contactat, firma de transport va lăsa o notificare, iar dumneavoastră puteți contacta personal serviciul de transport prin telefon sau serviciul de transport va face acest lucru direct și va stabili o nouă dată de livrare. Alternativ, vă puteți ridica personal transportul la locația convenită, după un apel telefonic.

 

b)  În persoană

Ridicarea personală se poate face la toate sucursalele noastre. Articolele pentru colectarea personală pot fi rezervate prin intermediul site-ului nostru web. Pur și simplu puneți bunurile în coșul dvs. de cumpărături, efectuați rezervarea în mod similar cu plasarea unei comenzi și selectați magazinul unde doriți să rezervați bunurile. Datorită rezervării, bunurile vor fi pregătite pentru dumneavoastră și puteți fi sigur că nu faceți o călătorie în zadar la magazinul nostru.  Ridicarea personală este, bineînțeles, întotdeauna gratuită. La magazinele HECHT - Specialist în grădină puteți plăti în numerar sau cu cardul. Informații despre sucursalele HECHT sunt disponibile aici, în datele de contact. Atunci când ridicați personal mașina achiziționată, aceasta va fi asamblată și demonstrată gratuit la filială, iar operatorul va fi, de asemenea, instruit. În cazul în care funcționarea produsului achiziționat necesită reumplerea cartușelor de operare (ulei de motor etc.), acestea vor fi reumplute gratuit la cerere, dar se poate adăuga costul cartușelor de operare.