Vezi categoriile

Protejăm natura

Societatea HECHT MOTORS s.r.l. acordă o mare atenție conservării naturii. Extindem în mod constant gama de produse care sunt alimentate cu baterii. Sunt silentioase, nu produc emisii, deci sunt extrem de respectuoase cu natura.

Acestea includ, de exemplu mașini electrice cu patru roți HECHT, care sunt destinate nu doar distracției, ci și lucrului în grădină, iar modelele cu omologare pot fi operate în mod normal pe drumuri.

Nu trebuie să uităm de trotinetele electrice, care pe lângă natură îți salvează portofelul, deoarece costurile asociate cu încărcarea sunt de câteva ori mai mici decât funcționarea unui motor cu ardere internă.

Suntem conștienți că eliminarea ecologică a unui vechi acumulator nefuncțional este complexă. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care am fost printre primii care au venit pe piata cu game complete de acumulatori, in cadrul cărora este posibil sa alimentați mai multe tipuri de utilaje si scule de grădină cu un singur tip de acumulator. Clientul are nevoie doar de unul sau doi acumulatori pentru a alimenta o întreagă gamă de produse. Prin faptul că nu trebuie să se achiziționeze câte un acumulator pentru fiecare utilaj, economisește nu numai banii, dar și mediul este mai puțin împovărat de eliminarea ecologică a unui număr semnificativ mai mic de acumulatori la sfârșitul duratei lor de viață.