Vezi categoriile

Sesizări

Sesizările sunt guvernate de procedura menționată în termenii și condiții. Vă rugăm să rețineți că nu pot fi aplicate drepturi de consumator cadourilor care sunt oferite gratuit cu bunurile achiziționate.

Adresa companiei

HECHT MOTORS s.r.l.

Sos. Odaii, nr. 38

Otopeni, jud. Ilfov, 075100

Arată pe hartă

Sesizări și service

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

 

Telefon: +40 726 394 417

Email: service@hecht.ro

Cum se procedează în cazuri individuale de plângere?

 • Bunurile livrate sunt deteriorate

  Cumpărătorul este obligat să verifice transportul livrat, la primire. Daca marfa livrată de curier prezintă semne de deteriorare pe ambalaj, nu trebuie acceptată! Apoi menționați deteriorarea pe scrisoarea de transport pe care o primiți de la șofer. În cazul deteriorării bunurilor în sine în interiorul coletului, adică fără semne de deteriorare a coletului în sine la primire, este necesar să contactați transportatorul și compania noastră.

 • A fost livrat un articol diferit/lipsesc unele piese

  Dacă se întâmplă că unele părți ale bunurilor livrate lipsesc sau dacă primiți alte bunuri decât cele comandate, vă rugăm să contactați departamentul nostru de reclamații. Acolo, ei vă vor sfătui individual cum să procedați în cazul dumneavoastră.

 • Verificarea mărfurilor în timpul colectării personale

  În cazul ridicării personale, cumpăratorul, la fel ca și in cazul primirii unui transport de la un curier, este obligat sa verifice marfa și să reclame imediat la fața locului eventualele defecte evidente, sau să nu accepte marfa. Defectele evidente ale mărfurilor, reclamate ulterior nu vor fi recunoscute de către vânzător.

 • Defect cauzat de utilizarea produsului (in perioada de garantie)

  În cazul în care un defect reclamabil apare asupra bunurilor achiziționate în cadrul unei manipulări corespunzătoare, cumpărătorul are dreptul de a face o reclamație printr-o notificare către companie, în scris la adresa companiei, prin e-mail la service@hecht.ro, sau personal la service, unde sosește împreună cu marfa, pentru care vrea sa facă reclamație.

  Ce nu trebuie să lipsească din notificare:

  1. Numele cumpărătorului
  2. Adresa cumpărătorului
  3. Număr de telefon
  4. Email (dacă este disponibil)
  5. Număr comandă
  6. Număr document fiscal
  7. Descriere detaliată a defectului si a modului în care a apărut

  Dacă urmează să reclamați marfa direct la centrul de service, puteți completa formularul de reclamație pe loc. Harta service-urilor este disponibilă la această adresă. Pentru a face o solicitare, cumpărătorul trebuie să poată prezenta un document fiscal - o factură sau într-un alt mod de încredere să documenteze data și locul cumpărării bunurilor.

  Dacă se trimite o notificare, departamentul nostru de reclamații vă va contacta cât mai curând posibil după primirea acesteia și vă va informa cu privire la modul în care se va proceda (în special, dacă este necesar să trimiteți bunurile către un service autorizat).

  Dacă vi se cere să trimiteți mărfurile la centrul de service și nu puteți livra personal la acest centru, vă rugăm să ambalați mărfurile în ambalajul original sau într-un alt ambalaj care îndeplinește cerințele de transport - dacă produsul este insuficient ambalat, există riscul de deteriorare în timpul transportului și o reclamație ulterioară ar fi astfel încât ea să nu trebuiască să fie recunoscută! Bunurile trimise la centrul de service trebuie să fie în stare completă, inclusiv manuale, cabluri și alte accesorii. Vă recomandăm să trimiteți un formular de reclamație completat cu marfa, pe care îl puteți descărca aici

  Plângerea dumneavoastră va fi apoi procesată în cel mai scurt timp posibil, cel târziu în termen de 30 de zile de la data depunerii reclamației.

 • Defecțiune iremediabilă

  Dacă defectul mărfurilor este evaluat de service ca fiind ireparabil, atunci puteți alege între o rambursare sau un schimb cu un articol nou.