Vezi categoriile

Ollie Roučková a treia la Dakar 2023!

24. 06. 2024

Majoritatea oamenilor nici nu ar fi gândit să ia o grămadă de fiare vechi dintr-un depozit și să înceapă să facă reparații dificile și modficări, apoi să pornească la unul dintre cele mai dificile curse din lume - Raliul Dakar. Mulți piloți de curse consideră un succes atunci când reușesc să parcurgă toate etapele și să ajungă cu succes la linia de sosire. Aceasta, desigur, presupune nu numai un șofer priceput și un navigator capabil, ci și o echipă de mecanici pricepuți care pot efectua toate tipurile de reparații între etape. De aceea suntem bucuroși că am putut ajuta cel puțin cu instrumentele noastre de marcă HECHT.

Când Ollie Roučková a plecat anul trecut la Dakar, spera să poată termina cursa, lucru care s-a și întâmplat. Mai mult decât atât, locul 3 în categoria H0 la Dakar 2023 și locul 51 în clasamentul general i-au adus o bucurie imensă.

Dakar 2023 a fost împărțit în 13 etape, între care piloții au avut doar 5 ore de somn și în acest timp mecanicii au putut executa, dacă a fost necesar, reparații și întreținere. În timpul cursei, a fost necesară scoaterea mașinii din nisip de 6 ori și de 2 ori a fost salvată cu o sfoară. Faptul că Ollie a pierdut 4 kg în greutate în timpul cursei este dovada solicitării fizice.

Felicitări!

 

Vi s-a părut interesant acest articol?
Distribuiți-l.