Vezi categoriile

Piese de schimb

Solicitări de piese de schimb

Sediul central HECHT:
service@hecht.ro
Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Filiale HECHT - specialist în grădină:
Persoane de contact

 

Procedura de comandare a pieselor de schimb:

 • Găsiți piesa necesară în planurile aparatului și notați codul piesei.
  • Pentru a găsi mai repede produsul dorit, deschideți secțiunea relevantă, de exemplu HECHT/Motocositoare
  • Apăsați combinația de taste Ctrl+F pentru a deschide fereastra de căutare în browserul dvs.
  • Introduceți aici denumirea mașinii, de exemplu, "548", apoi apăsați Enter pentru a găsi mașina dorită.
  • Pentru a căuta un nume de mașină complet, de exemplu 548 SW, este necesar să se respecte spațiul din nume
  • În cazul în care se găsesc mai multe fișiere cu un an de fabricație (de exemplu, 548 SW din 2018), utilizați fișierul corespunzător anului de fabricație care este menționat pe eticheta mașinii pentru a găsi piesa.
  • În fișierul PDF veți găsi o prezentare a produsului cu piesele numerotate și un tabel cu numerele de ordine pentru fiecare piesă. (Pentru a vizualiza fișiere PDF, trebuie să aveți instalat Adobe Reader, pe care îl puteți descărca gratuit. AICI )
 • Dacă nu reușiți să găsiți piesa dorită sau dacă ați gasit-o și doriți să o achizitionați contactați departamentul de service la adresa: service@hecht.ro


Atenție!

În timpul producției de serii individuale, produsele HECHT pot suferi modificări tehnice pentru a lua în considerare, de exemplu, noile orientări de siguranță, noile tehnologii de proiectare și producție etc. Prin urmare, compatibilitatea pieselor de schimb din cadrul aceleiași serii de produse nu poate fi întotdeauna garantată. Prin urmare, atunci când comandați o piesă pentru un anumit produs, vă rugăm să vă referiți la data de fabricație, care este indicată pe eticheta de pe produs (este posibil să nu fie aceeași cu data de achiziție!). Pentru a localiza piesa, utilizați fișierul PDF indicat anul de fabricație de pe eticheta mașinii respective. În caz contrar, HECHT nu poate fi trasă la răspundere pentru comandarea unei piese greșite.