Vezi categoriile

Magazin

Dragi iubitori ai grădinăritului și mobilității durabile,

Suntem încântați să vă invităm să descoperiți noul nostru showroom Hecht Motors Romania! Aici, veți găsi o gamă variată de scule electrice de înaltă calitate, aparatură și mobilier de grădină inovator, precum și cele mai recente modele de biciclete, scutere și ATV-uri electrice.

Cu pasiune pentru calitate și inovație, ne-am propus să vă oferim o experiență autentică în lumea grădinăritului și a mobilității electrice. Fie că sunteți un grădinar entuziast, un meșter priceput sau pur și simplu căutați soluții de transport durabile, magazinul nostru vă așteaptă să vă inspirați și să descoperiți tot ce avem de oferit.

Venind la magazinul nostru, veți avea ocazia să explorați produsele noastre în detaliu, să primiți sfaturi personalizate de la experții noștri și să vă bucurați de o experiență hands-on cu echipamentele noastre. De asemenea, puteți să vă bucurați de un tur virtual al spațiului nostru chiar acum, accesând link-ul: tur virtual.

Vă așteptăm cu drag la adresa: Sos. Odaii, nr. 38, Otopeni, jud. Ilfov, 075100, în intervalul 9:00 - 17:00, de luni până vineri.

În magazinul nostru, veți descoperi mai mult decât produsele - veți experimenta pasiunea și angajamentul nostru față de inovație și durabilitate.

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să împărtășim împreună cu dumneavoastră frumusețea grădinăritului și a mobilității electrice!

Cu stimă,

Echipa Hecht Motors Romania